-
Prueba PRE 2 Dec 201002/12/10 at 12:502010-12-02 12:50:02
Luis Puente Díaz
-
Laboratorios 25 Nov 201025/11/10 at 15:452010-11-25 15:45:25
Pamela González Remedi
-
Seminario 18 Nov 201018/11/10 at 14:122010-11-18 14:12:18
Luis Puente Díaz
-
Prueba A2 8 Nov 201008/11/10 at 15:362010-11-08 15:36:08
Luis Puente Díaz
-
Prueba A2 28 Oct 201028/10/10 at 16:162010-10-28 16:16:28
Luis Puente Díaz
-
Animaciones 28 Oct 201028/10/10 at 12:002010-10-28 12:00:28
Luis Puente Díaz
-
Material A2 28 Oct 201028/10/10 at 11:092010-10-28 11:09:28
Nicole Carnot A.
-
Fechas de presentación de los grupos de seminario 25 Oct 201025/10/10 at 03:102010-10-25 03:10:25
America Lizana R.
-
Prueba A1 22 Oct 201022/10/10 at 10:192010-10-22 10:19:22
Luis Puente Díaz
-
Re: Clases recuperativas 19 Oct 201019/10/10 at 11:272010-10-19 11:27:19
Luis Puente Díaz
-
Clases recuperativas 13 Oct 201013/10/10 at 18:172010-10-13 18:17:13
Barcyette Henríquez Pastene
-
Simulaciones Termicos 6 Oct 201006/10/10 at 13:222010-10-06 13:22:06
Luis Puente Díaz
-
PMP61Setup.exe 6 Oct 201006/10/10 at 13:182010-10-06 13:18:06
Luis Puente Díaz
-
María Andueza C. ha sido agregado(a) como Ayudante 4 Oct 201004/10/10 at 10:302010-10-04 10:30:04
Luis Puente Díaz
-
Romeo Toledo Food Engineering.pdf 1 Oct 201001/10/10 at 09:572010-10-01 09:57:01
Luis Puente Díaz
-
Food Processing principles and practice.pdf 1 Oct 201001/10/10 at 09:432010-10-01 09:43:01
Luis Puente Díaz
-
Clase escaldado Altas 2010 2pp.pdf 23 Sep 201023/09/10 at 16:442010-09-23 16:44:23
Luis Puente Díaz
-
Clase pasterizacion Altas 2010 2pp.pdf 23 Sep 201023/09/10 at 16:442010-09-23 16:44:23
Luis Puente Díaz
-
Clase IV-VI Altas 2010 2pp.pdf 23 Sep 201023/09/10 at 16:382010-09-23 16:38:23
Luis Puente Díaz
-
Clase II-III Altas 2010 2pp.pdf 23 Sep 201023/09/10 at 16:382010-09-23 16:38:23
Luis Puente Díaz
-
Clase escaldado Altas 2010 2pp.pdf 23 Sep 201023/09/10 at 16:382010-09-23 16:38:23
Luis Puente Díaz
-
Bases de datos de uso comun 2pp.pdf 23 Sep 201023/09/10 at 16:372010-09-23 16:37:23
Luis Puente Díaz
-
Water as the determinat food engineering properties.pdf 2 Sep 201002/09/10 at 15:252010-09-02 15:25:02
Luis Puente Díaz
-
Why food Microstrucure.pdf 2 Sep 201002/09/10 at 15:212010-09-02 15:21:02
Luis Puente Díaz
-
Water in food production and processing.pdf 2 Sep 201002/09/10 at 15:172010-09-02 15:17:02
Luis Puente Díaz