U-Cursos ::

01ONH02-1 Programa de Seminarios en Nutrición Humana 2022, Primavera

  • Compartir Recargar
  • Contacto
  • Entrar

Programa de Seminarios en Nutrición Humana

01ONH02-1 - Primavera 2022

  • Historial
  • Horario
  • Integrantes
  • Material Docente
  • Novedades
  • Presentación
  • Historial

Historial

  • Notas

    Nota Final 23 Dec 202223/12/22 at 10:152022-12-23 10:15:23

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Alumnos

    Seminario 15.12.22.pdf 15 Dec 202215/12/22 at 17:082022-12-15 17:08:15

    Gonzalo Rivera A. Gonzalo Rivera A.

  • Material Alumnos

    Seminario EAT LANCET 2019 15 Dec 202215/12/22 at 15:592022-12-15 15:59:15

    Paula Cox Paula Cox

  • Clase Virtual

    Acaba de empezar una clase virtual (Jueves 15 de Diciembre) 15 Dec 202215/12/22 at 14:482022-12-15 14:48:15

    Gerardo Weisstaub Gerardo Weisstaub

  • Material Docente

    Cambio climatico y salud 12 Dec 202212/12/22 at 19:142022-12-12 19:14:12

    Gerardo Weisstaub Gerardo Weisstaub

  • Material Docente

    Cambio climatico y obesidad.mp4 12 Dec 202212/12/22 at 19:122022-12-12 19:12:12

    Gerardo Weisstaub Gerardo Weisstaub

  • Notas

    Notas 3ra ronda de presentaciones 5 Dec 202205/12/22 at 13:182022-12-05 13:18:05

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Clase Virtual

    Acaba de empezar una clase virtual (Jueves 24 de Noviembre) 24 Nov 202224/11/22 at 14:512022-11-24 14:51:24

    Camila Corvalan Camila Corvalan

  • Notas

    Seminario 2 14 Nov 202214/11/22 at 12:532022-11-14 12:53:14

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Clase Virtual

    Acaba de empezar una clase virtual (Jueves 10 de Noviembre) 10 Nov 202210/11/22 at 14:542022-11-10 14:54:10

    Paola Navarrete W. Paola Navarrete W.

  • Notas

    Seminario 1 4 Nov 202204/11/22 at 09:072022-11-04 09:07:04

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Clase Virtual

    Acaba de empezar una clase virtual (Jueves 3 de Noviembre) 3 Nov 202203/11/22 at 14:492022-11-03 14:49:03

    Roberto Bravo Sagua Roberto Bravo Sagua

  • Clase Virtual

    Acaba de empezar una clase virtual (Jueves 20 de Octubre) 20 Oct 202220/10/22 at 14:572022-10-20 14:57:20

    Arredondo Olguín Miguel Armando Arredondo Olguín Miguel Armando

  • Material Docente

    Rubrica de evaluación de seminarios Grupo A y B 12 Oct 202212/10/22 at 10:432022-10-12 10:43:12

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Docente

    Calendario Seminario Grupo A y B 7 Oct 202207/10/22 at 15:492022-10-07 15:49:07

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Docente

    2019-EAT Lancet- Dietas saludables a partir de sistemas alimentarios sostenibles.pdf 5 Oct 202205/10/22 at 09:322022-10-05 09:32:05

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Docente

    2019-EAT Lancet- Dietas saludables a partir de sistemas alimentarios sostenibles.pdf 5 Oct 202205/10/22 at 09:312022-10-05 09:31:05

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Docente

    2022-Cumming-Associations of ultra-processed food intake with maternal weight change and cardiometabolic health and infant growth.pdf 5 Oct 202205/10/22 at 09:302022-10-05 09:30:05

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Docente

    2018-Romo-Sucralose decreases insulin sensitivity in healthy subjects-a randomized controlled trial.pdf 5 Oct 202205/10/22 at 09:292022-10-05 09:29:05

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Docente

    2022 Sniffen Choosing an appropriate probiotic product for your patient_ An evidence-based practical guide.pdf 5 Oct 202205/10/22 at 09:282022-10-05 09:28:05

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Docente

    2017-Ogrodnik-Cellular senescence drives age-dependent hepatic steatosis.pdf 5 Oct 202205/10/22 at 09:282022-10-05 09:28:05

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Docente

    2019-Zhou-Possible Mechanism- Genistein Improves Metabolism and Induces White Fat Browning Through Modulating Hypothalamic Expression of Ucn3, Depp, and Stc1.pdf 5 Oct 202205/10/22 at 09:272022-10-05 09:27:05

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Docente

    2010-Yoshidaa- Endocannabinoids selectively enhance sweet taste.pdf 5 Oct 202205/10/22 at 09:262022-10-05 09:26:05

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Docente

    2016-Atari-Altered Concentrations of Copper, Zinc, and Iron are Associated With Increased Levels of Glycated Hemoglobin in Patients With Type 2 Diabetes Mellitus and Their First-Degree.pdf 5 Oct 202205/10/22 at 09:252022-10-05 09:25:05

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • Material Docente

    01ONH02 Programa de Seminarios en NH 2022.docx 5 Oct 202205/10/22 at 09:162022-10-05 09:16:05

    Fernando Pizarro Fernando Pizarro

  • 1
  • 2
  • »
  • 1
  • 2
  • »
  • Tema:
    • Claro
    • Oscuro
  • Idioma:
    • Español
    • English
  • Políticas de Uso
  • Privacidad
  • Centro Tecnológico Ucampus