-
Seminario hoy 25 Ago 201425/08/14 a las 10:34 hrs.2014-08-25 10:34:25
Stefany Pineda
-
Seminario 18 Ago 201418/08/14 a las 16:06 hrs.2014-08-18 16:06:18
Stefany Pineda
-
Cómo tu vestimenta afecta tu forma de actuar.avi 18 Ago 201418/08/14 a las 15:33 hrs.2014-08-18 15:33:18
Luis Puente Díaz
-
El servicio 'Bibliografía' ha sido activado 18 Ago 201418/08/14 a las 14:09 hrs.2014-08-18 14:09:18
Luis Puente Díaz
-
El servicio 'Novedades' ha sido activado 18 Ago 201418/08/14 a las 14:09 hrs.2014-08-18 14:09:18
Luis Puente Díaz
-
El servicio 'Tareas' ha sido activado 18 Ago 201418/08/14 a las 14:09 hrs.2014-08-18 14:09:18
Luis Puente Díaz
-
El servicio 'Votaciones' ha sido activado 18 Ago 201418/08/14 a las 14:09 hrs.2014-08-18 14:09:18
Luis Puente Díaz
-
1-s2.0-S0308814612000131-main.pdf 18 Ago 201418/08/14 a las 08:48 hrs.2014-08-18 08:48:18
Luis Puente Díaz
-
1-s2.0-S0023643813001217-main.pdf 18 Ago 201418/08/14 a las 08:48 hrs.2014-08-18 08:48:18
Luis Puente Díaz
-
1-s2.0-S0260877413004056-main.pdf 18 Ago 201418/08/14 a las 08:47 hrs.2014-08-18 08:47:18
Luis Puente Díaz
-
jf011698i.pdf 18 Ago 201418/08/14 a las 08:46 hrs.2014-08-18 08:46:18
Luis Puente Díaz
-
v30n4a22.pdf 18 Ago 201418/08/14 a las 08:39 hrs.2014-08-18 08:39:18
Luis Puente Díaz
-
Thermal Destruction of Clostridium botulinum in tomato juice.pdf 18 Ago 201418/08/14 a las 08:37 hrs.2014-08-18 08:37:18
Luis Puente Díaz
-
Nutritional comparison of fresh, frozen and canned fruits and vegetables. Part 1. Vitamins C and B and phenolic compounds.pdf 18 Ago 201418/08/14 a las 08:33 hrs.2014-08-18 08:33:18
Luis Puente Díaz
-
High pressure and pulsed electric field pasteurisation of orange juice 1evaluation of the substantial equivalence to conventional heat pasteurisation.pdf 18 Ago 201418/08/14 a las 08:30 hrs.2014-08-18 08:30:18
Luis Puente Díaz
-
Heat transfer analysis of canned food sterilization in a still retort.pdf 18 Ago 201418/08/14 a las 08:29 hrs.2014-08-18 08:29:18
Luis Puente Díaz
-
Effect of Microwaves on Some Gram Negative and Gram Positive Bacteria.pdf 18 Ago 201418/08/14 a las 08:27 hrs.2014-08-18 08:27:18
Luis Puente Díaz
-
Detection of Type A, B, E, and F Clostridium botulinum Neurotoxins in Foods by Using an Amplified Enzyme-Linked Immunosorbent Assay with Digoxigenin-Labeled Antibodies.pdf 18 Ago 201418/08/14 a las 08:26 hrs.2014-08-18 08:26:18
Luis Puente Díaz
-
Comparison of steam pasterization and other methods.pdf 18 Ago 201418/08/14 a las 08:23 hrs.2014-08-18 08:23:18
Luis Puente Díaz
-
[first_author]_2008_Innovative-Food-Science-&-Emerging-Technologies.pdf 18 Ago 201418/08/14 a las 08:15 hrs.2014-08-18 08:15:18
Luis Puente Díaz
-
[first_author]_2014_Meat-Science.pdf 18 Ago 201418/08/14 a las 08:09 hrs.2014-08-18 08:09:18
Luis Puente Díaz
-
[first_author]_2002_Computers-and-Electronics-in-Agriculture.pdf 18 Ago 201418/08/14 a las 08:06 hrs.2014-08-18 08:06:18
Luis Puente Díaz
-
j.1750-3841.2011.02445.x.pdf 18 Ago 201418/08/14 a las 08:03 hrs.2014-08-18 08:03:18
Luis Puente Díaz
-
j.1365-2621.2005.01051.x.pdf 18 Ago 201418/08/14 a las 08:00 hrs.2014-08-18 08:00:18
Luis Puente Díaz
-
El servicio 'Asistencias' ha sido activado 18 Ago 201418/08/14 a las 07:51 hrs.2014-08-18 07:51:18
Luis Puente Díaz