-
Laboratorio SURIMI KAMABOKO 24 Nov 201524/11/15 a las 15:48 hrs.2015-11-24 15:48:24
Lilian E. Abugoch James
-
guia-TP SURIMI-KAMABOKO-2015.pdf 24 Nov 201524/11/15 a las 15:29 hrs.2015-11-24 15:29:24
Lilian E. Abugoch James
-
-MermeladasDoñaJuana-.xlsx 19 Nov 201519/11/15 a las 16:46 hrs.2015-11-19 16:46:19
Andrea Zapata O.
-
Informe 3 MARYONESA.docx 12 Nov 201512/11/15 a las 19:01 hrs.2015-11-12 19:01:12
Catherine Grandon L.
-
Informe 3 G2_Quiche.rar 12 Nov 201512/11/15 a las 01:09 hrs.2015-11-12 01:09:12
Mauricio Pérez G.
-
Las mermeladas de la señora Juanita.pdf 10 Nov 201510/11/15 a las 21:30 hrs.2015-11-10 21:30:10
Alicia Rodríguez Melis
-
Informe-2-mar-pulpo-secosalado.docx 22 Oct 201522/10/15 a las 17:59 hrs.2015-10-22 17:59:22
Joans Matus C.
-
Informe 2 Mar Conserva 22 Oct 201522/10/15 a las 03:18 hrs.2015-10-22 03:18:22
Mariam Riera C.
-
Informe2_Quiche.docx 22 Oct 201522/10/15 a las 00:09 hrs.2015-10-22 00:09:22
Mauricio Pérez G.
-
Informe-2-Maryonesa F.Grupo 4 21 Oct 201521/10/15 a las 23:29 hrs.2015-10-21 23:29:21
Catherine Grandon L.
-
proyecto 2 -MARYONESA - informe 1.docx 8 Oct 201508/10/15 a las 01:51 hrs.2015-10-08 01:51:08
Catherine Grandon L.
-
Informe-1.-Secosalado-Pulpo-Snack.docx 8 Oct 201508/10/15 a las 00:53 hrs.2015-10-08 00:53:08
Joans Matus C.
-
Informe 1_G2_ Quiche 7 Oct 201507/10/15 a las 23:57 hrs.2015-10-07 23:57:07
Mauricio Pérez G.
-
INFORME 1. PROYECTO 2. GRUPO CONSERVAS.pdf 7 Oct 201507/10/15 a las 23:56 hrs.2015-10-07 23:56:07
Tamara Arancibia S.
-
Informe 1 Proyecto 2 4 Oct 201504/10/15 a las 19:24 hrs.2015-10-04 19:24:04
Ilse Saavedra G.
-
Preinforme Snack Pulpo.docx 23 Sep 201523/09/15 a las 08:46 hrs.2015-09-23 08:46:23
Francisco Agurto J.
-
Pre-Informe-1 Mar.docx 14 Sep 201514/09/15 a las 21:47 hrs.2015-09-14 21:47:14
Catherine Grandon L.
-
Peterson J Handbook seafood.docx 14 Sep 201514/09/15 a las 16:58 hrs.2015-09-14 16:58:14
Alicia Rodríguez Melis
-
G2.Preinforme1 11 Sep 201511/09/15 a las 03:06 hrs.2015-09-11 03:06:11
Paulina Rivas Reyes
-
G2.PPTPI1.pptx 11 Sep 201511/09/15 a las 02:49 hrs.2015-09-11 02:49:11
Paulina Rivas Reyes
-
Catalogo LUWA.pdf 10 Sep 201510/09/15 a las 22:57 hrs.2015-09-10 22:57:10
Ilse Saavedra G.
-
Catalogo_Waukesha.pdf 10 Sep 201510/09/15 a las 22:48 hrs.2015-09-10 22:48:10
Ilse Saavedra G.
-
Lipid oxidation inhibition in frozen farmed salmon Effect of Packaking (1).pdf 9 Sep 201509/09/15 a las 19:53 hrs.2015-09-09 19:53:09
Alicia Rodríguez Melis
-
Effect_of_a_polyphenol_vacumm (1).pdf 9 Sep 201509/09/15 a las 19:53 hrs.2015-09-09 19:53:09
Alicia Rodríguez Melis
-
EFFECT OF THE ANTIOXIDANTS COMPOSITION IN DIET ON THE SENSORY AND PHYSICAL PROPERTIES (1).pdf 9 Sep 201509/09/15 a las 19:52 hrs.2015-09-09 19:52:09
Alicia Rodríguez Melis